dimarts, 8 de novembre del 2011

S'aproven les ordenances fiscals amb l'únic vot encontra de MP-CUP!



El Ple extraordinari d'ahir dilluns 7 de novembre, aprova amb els 4 vots favorables de CiU, l'abstenció de PSC-GIR i ERC i l'únic vot encontra de Més Poble CUP, les ordenances fiscals (Taxes i impostos municipals) per aplicar aquest any vinent.

Des de la nostra candidatura vam argumentar que valorant el redactat final de les ordenances fiscals no es van afegir la totalitat de les nostres propostes de modificació de l'Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica amb bonificacions a vehicles més antics i bonificació per discapacitats. Tot i així, sí es va incloure el nostre redactat de bonificació per vehicles amb menys emissions de Co2.

En relació a la proposta de modificació de l'IBI amb un recàrrec del 50% pels pisos buits, tampoc es va afegir. La resta de partits veuen d'entrada amb bons ulls la proposta però serà un tema a tractar de cara l'any vinent perquè enguany no tenim temps per abordar-ho amb detall.

Com que tampoc havíem rebut cap resposta de les nostres consultes sobre l'augment de preus de la piscina, la pujada de la taxa de les escombraries serà considerable si volem aplicar el porta a porta a finals de l'any vinent (com apuntava PSC-GIR), més el poc temps que ens han donat per poder fer una tasca pública o informativa de participació ciutadana entorn les ordenances i abordar també amb temps suficient les propostes de les altres candidatures, el nostre vot va ser en contra perquè pensem que no s'ha fet un feina real de consens i simplement s'ha buscat per part del govern de CiU aconseguir l'abstenció de PSC o ERC i així passar el tràmit d'aprovació de les ordenances.


Més Poble - CUP

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada