dijous, 26 de maig del 2011

Des dels pobles i viles construïm la independència

A mitjans de l’any 2009 la CUP va decidir no presentar-se a les eleccions al Parlament principatí de l’any següent, i fer una ferma aposta per la política municipalista. Aquesta decisió avui ha donat els seus resultats: 101 regidors a tot el territori nacional.

La candidatura Més Poble – CUP és un d’aquests resultats, amb un regidor, fruit d’aquesta estratègia.

Ara bé, a MP-CUP se’ls hi gira feina. Cert és que la política municipal té molts i molts fronts, però les dones i homes que formen la nostra organització tenen la capacitat d’afrontar-la i treballar de valent per a fer de l’Ajuntament un orgue de representació i participació ciutadana. Però és que a MP-CUP encara té més feina: ha de ser una veu independentista sense complexes. Té la tasca de portar al poble tot allò que fa referència a tot el nostre país, ha de tenir una dinàmica local però amb una visió més gran, nacional.

MP-CUP és l’única representació a ca la vila del nostre poble amb un ideari netament independentista i d’esquerres, per això ha de ser l’altaveu de totes les lluites per l’alliberament nacional que es puguin donar, ha de ser la corretja de transmissió entre tots els conflictes socials que es donen, i es donaran, a casa nostra. Ha de ser la referència en la lluita per la independència dels Països Catalans a la vila, intentant aglutinar totes les persones disposades a incorporar-se en aquest procés, fent forta la Unitat Popular. Tot això ho ha de fer des de la política institucional però també amb la mobilització, amb la presència al carrer i a totes les entitats i moviments de base del poble.

Joan Gispert
Sant Pere de Riudebitlles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada