dijous, 19 de maig del 2011

Des de Més Poble - CUP, sí apostem pel jovent!

De tots és ben sabut que en època d'eleccions i sobretot en època de campanya tot s'hi val, que la majoria de partits prometen, diuen i després al cap de quatre anys, al veure la feina feta en la legislatura, veus que moltes de les coses promeses no s'han arribat a realitzar, ja sigui per falta de recursos, temps material, etc. O perquè quant es tracta d'aconseguir el vot i poder manar, qualsevol cosa val i tot té preu.

A St. Pere de Riudebitlles cap dels dos partits polítics que actualment governen en coalició (PSC-GIR i CIU) han apostat ni han parlat dels i les joves riudebitllenques, que som el futur del poble, en els seus programes electorals ni en els seus respectius mítings.

Per aquesta raó, és més que sorprenent que a falta de menys d'una setmana pel dia de les eleccions, un d'aquests partits hagi repartit una carta adreçada personalment a cadascun dels i les joves riudebitllenques explicant, ara sí, propostes per aquest col·lectiu riudebitllenc, quant anteriorment semblava que l'havien oblidat.

Tornant al punt de dalt, sembla ser que qualsevol cosa val per aconseguir el vot, fins i tot aprofitar-se de pressa i corrents de converses i critiques realitzades en el mateix poble per part del sector juvenil envers aquesta situació.

Com a candidatura jove que som, des de Més Poble - CUP, tant sols puntualitzem que nosaltres el proper dia 22 de Maig ens votarem! I animem a tothom a fer el mateix recolzant la nostra opció política.

  • Perquè als i les joves de St. Pere de Riudebitlles se'ns escolti i se'ns doni des del nostre ajuntament el suport i ajuda necessària en aquest context de crisi econòmica i d'atur que actualment estem vivint, ja que el jovent som un col·lectiu molt afectat per la situació econòmica actual.
  • Perquè se'ns tingui en compte, s'aposti per nosaltres i se'ns valori com a gent riudebitllenca que som.
  • Perquè de veritat puguem disposar d'una oferta cultural amplia, diversa i desvinculada del control de l'administració pública, tot escoltant les nostres necessitats, opinions i punts de vista; i sobretot:
  • Perquè la nostra veu i la nostra opinió, com a futur del poble que som, formi part de l'ajuntament i de la vida del poble durant els pròxims quatre anys! Creant perspectives de futur més sòlides.

Roger Vilà Mateo, Candidatura Més Poble – CUP. 
Com a jove Riudebitllenc, Jo em Voto! I tu?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada