dimecres, 25 de maig del 2011

Comencem a treballar!

A part de donar els agraïments corresponents a totes les persones que ens han fet costat i donat suport per aconseguir treure un regidor, vull donar les gràcies també a totes les persones que des de fa uns mesos han col·laborat activament amb el projecte polític de la candidatura Més Poble – CUP.

Amb molt poc temps, hem aconseguit articular un grup de persones molt actiu i preparat que amb la suma de l'esforç de tothom, hem aconseguit el primer dels objectius, entrar a l'Ajuntament i tenir veu pròpia dins el consistori.

Com ja hem fet públic en alguna ocasió, la veu del poble serà la nostra veu, i amb aquesta voluntat, la d'obrir més l'ajuntament als i les Riudebitllenques, comencem a treballar des de l'endemà mateix de les eleccions. 
 
Hem obtingut el resultat esperat d'entrar a l'ajuntament, però també som conscients que amb només un regidor ens trobarem amb moltes mancances per poder influir en les dinàmiques actuals del propi consistori. Independentment, destinarem tots els nostres esforços per aconseguir-ho. 
 
Aprofitant vull felicitar també (com han fet amb nosaltres) a la resta de companys/es que han obtingut representació a l'ajuntament. Tenim l'obligació i l'oportunitat, algunes també per primera vegada, de prendre decisions que afectaran al conjunt de la població. Només espero i desitjo que aquestes decisions siguin consensuades, i aquelles més importants consultades a través de processos de participació. Aquesta és la nostra convicció i si el rumb que agafa el govern respon a aquesta premissa, treballarem colze a colze. Del contrari, serem crítics amb les formes, i contundents demanant responsabilitats si la voluntat de la resta del govern és prendre decisions d'esquenes a la gent.

Gràcies de nou a totes pel suport rebut, i ens veiem al carrer!

Una abraçada,

Isaac Ruana i Surià
Regidor de Més Poble - CUP
a l'Ajuntament de St. Pere de Riudebitlles
25 de maig del 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada