dimarts, 3 de gener del 2012

Càrrecs al Consell Comarcal

Davant la reacció del regidor de l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles i Vicepesident del Consell Comarcal de l’Alt Penedès Jesús Salius, Més Poble – CUP vol manifestar que:

· Considerem que els càrrecs que surten detallats a l’article sobre el Consell Comarcal del nostre butlletí El Molí, són càrrecs de confiança donat que els considerem que no són fruit d’un resultat electoral sinó d’un pacte polític basat en la confiança entre els partits que governen el Consell Comarcal. Tot i així contemplem la diferència entre els càrrecs de Coordinador de Govern i el de Coordinador de CiU, que no són ni consellers comarcals i el càrrec de Vicepresident 1r que ocupa en Jesús Salius.

· En cap moment posem en dubte l’honrat destí del sou que en Jesús Salius rep com a Vicepresident del Consell Comarcal, així com que tampoc tenim cap mena d’interès en saber-ho, i menys en aquests moments que no estem discutint el destí d’un sou sinó el seu origen.

· Més Poble – CUP no vol desacreditar a cap persona, però sí que vol desvetllar tot allò que no arriba a la ciutadania d’una forma entenedora i que prové d’unes institucions que, com totes, són sustentades amb els seus diners. Seguint amb aquest criteri, l’únic rendiment polític que vol treure Més Poble – CUP amb el descrèdit a una institució que s’organitza d’una manera poc clara, és el de la transparència en la gestió de les institucions.

· A Més Poble – CUP se li poden fer moltes crítiques, i totes elles anirien relacionades d’una manera o altra amb la manca d’experiència en el camp institucional, però justament la que ha triat en Jesús Salius és l’honestedat, i d’això la CUP en té un gran capital, cosa que altres organitzacions més avesades a festejar amb el poder en van mancades.

Per acabar, des de Més Poble – CUP lamentem que en Jesús Salius hagi entès el nostre article al darrer número d’El Molí, com un atac personal, quan el que qüestiona és certa mecànica de funcionament en una institució de dubtosa eficiència democràtica. Sentim també les crítiques contra la nostra candidatura quan nosaltres no ho hem fet ni amb la seva persona ni amb la seva organització.

Més Poble – Candidatura d’Unitat Popular
Sant Pere de Riudebitlles, gener de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada