dilluns, 10 d’octubre del 2011

Valoració Assemblea Pública MP-CUP


El passat divendres 30 de Setembre a les Escoles Velles, la Candidatura d’Unitat Popular Més Poble - CUP va celebrar la seva 1ª Assemblea Pública. En aquesta es pretenia, entre d’altres, fer extensiva a tots els riudebitllencs i riudebitllenques la situació actual de la política local, i els esdeveniments esdevinguts fins aleshores. Dins aquest marc polític, els temes principals a debatre i treballar eren, i són: el projecte del Barri Vell, l’Edifici plurifuncional i la situació i tarannà del Govern Municipal.

També vam poder gaudir de la presència del Conseller Comarcal de la CUP a l’Alt Penedès, en Xavier Navarro, que va venir per explicar la situació actual del Consell Comarcal i les accions que està duent a terme la CUP, que gràcies als resultats obtinguts en les passades eleccions ha obtingut per primer cop un representant dintre aquest òrgan.


Des de MP-CUP valorem molt positivament la trobada i el debat enriquit i participatiu que va sorgir dins de cada tema proposat i en d’altres que van anar sortint, ja que des de sempre hem defensat la participació com un dels eixos fonamentals dins la nostre manera de fer i treballar i era molt important per a nosaltres, i pel conjunt del poble, saber que en pensen i opinen els veïns i veïnes de St. Pere de Riudebitlles sobre uns temes tant importants com aquests. 

I ja que segons sembla el Govern Municipal actual no té previst d’informar de les seves properes accions a la resta del poble, ni preguntar-ne l’opinió, animem als riudebitllencs i riudebitllenques a seguir en aquesta línia de treball i participació en properes assemblees públiques que la nostre candidatura celebrarà per a seguir preguntant i donant veu al poble dins el consistori local.

                                                                               

CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR MP-CUP
ST.PERE DE RIUDEBITLLES 30 - 9 - 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada