dimarts, 13 de setembre del 2011

Sant Pere de Riudebitlles diu NO a la interlocutòria del TSJC

Un dia després de la Diada Nacional de Catalunya, a la que a Sant Pere de Riudebitlles es van mobilitzar una cinquantena de persones en un acte a favor de l’estelada a l’Ajuntament, les veïnes i veïns van tornar a sortir al carrer per a demostrar el seu rebuig a un nou atemptat contra la nostra llengua i van dir NO a la interlocutòria del TSJC que pretén desmuntar l’exemplar model de la immersió lingüística que s’aplica a les nostres escoles.

A l’acte hi havia des de mares, pares, canalla i mestres, però també nombrosa gent que no pertany directament a la comunicat educativa però que és sensible a la defensa del nostre idioma. No hi va faltar la presència de l’alcalde i representants de tots els grups polítics amb representació municipal. La concentració es va cloure amb la lectura del manifest de somescola.cat que era qui feia la crida a les concentracions davant els ajuntaments.

Des de Més Poble – CUP valorem molt positivament la capacitat de resposta de la gent del nostre poble i l’encoratgem a continuar lluitant per la defensa de la nostra identitat com a comunitat que camina cap el seu alliberament.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada