dilluns, 13 de juny del 2011

Ple d'investidura

Intervenció Isaac Ruana i Surià, regidor de MP-CUP, dissabte 11 de junt al ple d'investidura.

"Bon dia a tothom, la nostra intenció és fer una intervenció curta i no allargar-nos. Com hem volgut reflectir des de Més Poble CUP en la promesa del càrrec com a regidor, la nostra candidatura es compromet a treballar al servei de St. Pere de Riudebitlels i la seva gent. Bàsicament perquè creiem fermament que aquesta és la nostra tasca, i per això la gent ens va votar el 22 de maig fent possible que avui estiguem en aquesta taula, escollint la nostra opció com una vàlida per representar la població. Pensem que una tasca important que haurem de dur a terme des de l'oposició, i com ja va quedar reflectit en campanya electoral, es treballar per la defensa dels drets socials i nacionals del poble català. Serem una oposició constructiva però crítica i contundent quan sigui necessari. Res més i gràcies de nou a tothom pel seu suport rebut. Ara a treballar!"


Sixto Moreno és escollit nou alcalde de St. Pere de Riudebitlles amb el suport dels només 4 vots de CiU. PSC-GIR, tot i la votació, pacta (segons Vicens Olivé) per donar estabilitat al govern i ERC conjuntament amb el regidor de MP-CUP es queden a l'oposició. Era el que havíem previst després de les converses amb els altres partits.

En acabar el Ple d'Investidura els regidors de la passada i nova legislatura van fer-se una foto davant de la façana de l'ajuntament.


Regidors i regidores de l'ajuntament entrant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada